Rezende Aannemersbedrijf: uw aannemer in Haarlem

Contact

In Haarlem en omgeving is Aannemersbedrijf Rezende de partner voor al uw bouwprojecten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor nieuwbouw of renovatie, onderhoud of restauratie. Dankzij ons vakkundige klusteam kunnen wij u voor elk project een totaalaanpak op maat voorstellen, met oog voor uw budget en de juiste balans tussen prijs en kwaliteit.

Je woning onderhouden

We hebben binnen ons bouwbedrijf  een vakkundig klusteam met jarenlange ervaring. Onze onderhoudswerken houden uw woning in optimale staat, op korte en lange termijn. Is er een elektrisch defect, hapert het sanitair of dreigt er slijtage van materialen? Dan kunt u steeds rekenen op onze onderhoudsdienst. We reageren snel en bieden onze werkzaamheden aan voor een vriendelijke prijs.

Een woning renoveren

Met kwaliteitsmateriaal en vakkundig personeel leveren we het best mogelijke resultaat bij renovaties van woningen of bedrijfsgebouwen. Veelzijdigheid is de grote troef van ons familiebedrijf. Met gedrevenheid brengen we uw renovatieproject naar het beste eindresultaat. Van aanvang tot oplevering bewaken wij de kwaliteit en zijn we uw centrale aanspreekpunt. Met Rezende renoveert u uw woning zonder zorgen.

Een woning bouwen

Kiest u voor nieuwbouw, dan kunnen we uw bedrijfspand of woning vanaf nul volledig opbouwen. We maken het terrein bouwklaar, regelen de juiste bouwvoorzieningen en coördineren alle werkzaamheden van de fundering tot de afwerking binnen. We nemen alle zorgen weg en laten de werkzaamheden netjes op elkaar aansluiten tot een hoogwaardig eindproduct.

Restauratie uitvoeren

Wilt u uw pand herstellen, dan kunt u rekenen op onze restauratiedienst. We reinigen gevels, vernieuwen voegwerk of restaureren wanden en pleisterwerk. Op deze manier leeft uw woning op en wordt het weer hersteld, zodat het pand weer bestendig is voor de toekomst.

Uw aannemer in Haarlem?

Rezende Aannemersbedrijf helpt u graag bij uw project van begin tot het eind. Neem telefonisch of per mail contact op voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project.